Ny viden fra vores bøger om ledelse- og organisationsudvikling

Teori skal bevise sin værdi i praksis. Det er en vigtig pointe hos AttractorKurser. For os er koblingen mellem teori, empiri og praksis afgørende. Det er fundamentet for vores kurser, og vores bøger er skrevet med samme udgangspunkt og formål. Nedenfor ser du et udvalg af bøger, der kan gøre en forskel i din arbejdsdag.


Anerkendende procesøvelser

Bog

40 øvelser i dialogiske processer til brug i undervisning og udviklings- eller forandringsprocesser. Trin-for-trin opskrifter på formål, effekt og konkrete forløb.

Bliv klogere på øvelserne her →
Anerkendende procesøvelser

Ledelsesbaseret coaching

Bog

Ledelsesbaseret coaching henvender sig til ledere på alle niveauer, der ønsker at bringe coaching et skridt videre ind i organisationerne som en ledelsesform, der rummer stort potentiale for udvikling og læring – for både medarbejder og leder.

Find Ledelsesbaseret coaching →
Ledelsesbaseret coaching

Systemisk coaching

Bog

En grundbog for coaches og samtalepartnere, der giver mulighed for at skabe et teoretisk fundament for at arbejde på et systemisk og anerkendende grundlag. En inspiration for alle, der arbejder med samtaler.

Bliv klogere på systemisk coaching her →
Systemisk coaching

Coachingens landskaber

Bog

Har begrebet coaching stadig sin berettigelse? Bogen forsøger at kvalificere 'coaching' som et professionelt samtaleværktøj og forskningsfelt. Den henvender sig til alle med interesse for coaching.

Udforsk Coachingens landskaber →
Coachingens landskaber

Systemisk projektledelse

Bog

Vi er nødt til at gentænke vores forståelse af projektarbejdsformen. Sådan lyder opfordringen i AttractorKursers nye bog Systemisk projektledelse. Her anviser forfatterne vejen til et projektarbejde, som kan favne en øget foranderlighed og kompleksitet, og som stadig leverer maksimal værdi til aftagere, kunder og slutbrugere.

Få et indblik i AttractorKursers nye bog om systemisk projektledelse →
Systemisk projektledelse

Social kapital i organisationer

Bog

Hvad gemmer sig bag begrebet social kapital, og hvordan får vi organisationens sociale kapital til at vokse?

Find svaret lige her →
Social kapital i organisationer

Lederen som teamcoach

Bog

Denne løsningsorienterede bog er en oplagt mulighed for at få flere redskaber i værktøjskassen, hvis du er leder for et eller flere team - en bog, der giver redskaber og teknikker.

Få coachingværktøjer til din ledelsespraksis her →
Lederen som teamcoach

Befri samtalen

Bog

"Befri samtalen" tager den professionelle samtale alvorligt. Vi har brug for at se samtalen med nye øjne og befri den fra metoder og vaner, så den får slagkraft og gør os synlige og tydelige som professionelle.

Sæt samtalen fri ved at læse mere her →
Befri samtalen

Teambaserede organisationer i praksis

Bog

Bogen til teamlederen. Få indgående kendskab til, hvad der skal til for at få et team op i højere gear, og hvordan teams skal ledes.

Få mere viden om Teambaserede organisationer i praksis her →
Teambaserede organisationer i praksis

Resultatorienterede medarbejderundersøgelser

Bog

Lær, hvordan man skaber værdi ved at spørge medarbejderne. Læs om erfaringer med gennemførelse af og opfølgning på medarbejderundersøgelser i over 100 organisationer.

Bliv klogere på resultatorienterede medarbejderundersøgelser →
Resultatorienterede medarbejderundersøgelser

Action Learning Consulting

Bog

Bogen henvender sig til forandringsagenter, som i tilgangen til udvikling og forandring søger balance mellem det bløde og det hårde.

Udforsk og lær mere om Action Learning Consulting her →
Action Learning Consulting

En systemisk organisation

Bog

Hvordan organiserer og leder en gruppe af systemikere sig selv indefra i en dag til dag-praksis? En Systemisk organisation fokuserer på en systemikers og en systemisk organisations tanker om det at lede og organisere.

Sæt dig ind i den systemiske tankegang ved at læse mere her →
En systemisk organisation