Vores kursus hos jer

Skal flere medarbejdere i jeres organisation kunne trække på samme teorier og tanker, så kommer vi gerne ud til jer og underviser. På den måde får I en plug-and-play løsning, der matcher den oplevelse, I ville have fået i vores kursuslokaler.


Med vores såkaldte ’plug-and-play’ kurser kan I rekvirere ét af vores velafprøvede undervisningsforløb. Vi tager her undervisningsmaterialet under armen og kommer ud til jer.

Plug-and-play på jeres præmisser

I bestemmer selv længden på kurset ved at vælge eksempelvis den fulde længde eller køre med reduceret indhold. Der er også mulighed for at tilføje en halv opfølgningsdag for at sikre effekt og kobling til jeres hverdag.

Endelig har I mulighed for at tilføje en ekstra underviser. Det koster selvfølgelig lidt mere, men al erfaring viser, at særligt på store hold giver et setup med to undervisere forstærket læring og en endnu bedre kursusafvikling. Hvis I har større behov for tilpasning, anbefaler vi jer at læse mere om vores skræddersyede læringsforløb.

Se mere om de kurser I kan bestille

Herunder kan I se et udvalg af de kurser, vores kunder oftest bestiller som ’plug-and-play’. I realiteten kan alle vores kurser konverteres til et kursus hos jer, så ring på 5161 3000 eller skriv til info@attractor.dk for mere information om muligheder og priser på kurser afholdt kun for jer.

Konflikthåndtering

Kursus

Kom på et endagskursus i konflikthåndtering, hvor du lærer at skabe udvikling i fastlåste situationer.

Pris 4.290 kr. (Ekskl. moms)

Læs mere her

Værdiskabende evaluering i praksis

Kursus

Uanset om du står foran eller er midt i en evalueringsopgave, så kan dette todages kursus i evaluering og læring hjælpe dig til bedre resultater og et større udbytte af jeres udviklingsarbejde.

København og Aarhus

Pris 7.490 kr. (Ekskl. moms)

Læs mere her

Strategisk projektledelse

Kursus

Intenst seminar med fokus på sikring af gevinstrealisering gennem strategisk ledelse af projekter.

Aarhus

Pris 4.500 kr. (Ekskl. moms)

Læs mere her

Bliv projektklar

Kursus

Med kurset Bliv projektklar bliver du klædt på til at sikre maksimalt udbytte af dine projekter. Du bliver klogere på din rolle som professionel projektleder og lærer, samt hvordan du kan agere kompetent i alle projektets faser.

Pris 19.900 kr. (Ekskl. moms)

Læs mere her

Effektive møder

Kursus

På workshoppen, Effektive møder, lærer du, hvordan du skaber møder, der inviterer til involvering, beslutninger og effektiv udnyttelse af tid og rum.

Aarhus

Pris 4.290 kr. (Ekskl. moms)

Læs mere her

Teamcoaching

Kursus

Lær at skabe effektive og engagerede arbejdsfællesskaber gennem professionelle samtaler og coaching.

Aarhus

Pris 16.955 kr. (Ekskl. moms)

Læs mere her

Ledelsesbaseret coaching

Kursus

Med kurset Ledelsesbaseret coaching lærer du at arbejde med samtalen i komplekse sammenhænge.

København og Aarhus

Pris 26.900 kr. (Ekskl. moms)

Læs mere her

Karrierecoaching

Kursus

Tag bedre hånd om din eller andres karriereudvikling. Kan du få mere ud af dit arbejdsliv? Bruger du dine styrker tilstrækkeligt? Overvejer du at skifte job? Hvad bygger du dine karrierevalg på? Vil du blive bedre til at hjælpe andre med karriereafklaring? Det kan vores 1-dags workshop i Karrierecoaching give dig svar på.

Aarhus eller efter ønske

Læs mere her

Praktisk business coaching

Kursus

Bliv en god coach for medarbejdere, kolleger og andre ledere. Praktisk business Coaching er et kursus med fokus på at optimere processer og resultater. Kurset tager udgangspunkt i din og virksomhedens aktuelle situation.

Aarhus eller efter ønske

Læs mere her

Den professionelle iscenesætter

Kursus

På dette kursus i procesledelse bliver du i stand til at iscenesætte relationer, rum og stemning i organisatoriske forandringsprocesser.

Pris 27.555 kr. (Ekskl. moms)

Læs mere her