Vores kursus hos jer

Skal flere medarbejdere i jeres organisation kunne trække på samme teorier og tanker, så kommer vi gerne ud til jer og underviser. På den måde får I en plug-and-play løsning, der matcher den oplevelse, I ville have fået i vores kursuslokaler.


Med vores såkaldte ’plug-and-play’ kurser kan I rekvirere ét af vores velafprøvede undervisningsforløb. Vi tager her undervisningsmaterialet under armen og kommer ud til jer.

Plug-and-play på jeres præmisser

I bestemmer selv længden på kurset ved at vælge eksempelvis den fulde længde eller køre med reduceret indhold. Der er også mulighed for at tilføje en halv opfølgningsdag for at sikre effekt og kobling til jeres hverdag.

Endelig har I mulighed for at tilføje en ekstra underviser. Det koster selvfølgelig lidt mere, men al erfaring viser, at særligt på store hold giver et setup med to undervisere forstærket læring og en endnu bedre kursusafvikling. Hvis I har større behov for tilpasning, anbefaler vi jer at læse mere om vores skræddersyede læringsforløb.

Se mere om de kurser I kan bestille

Herunder kan I se et udvalg af de kurser, vores kunder oftest bestiller som ’plug-and-play’. I realiteten kan alle vores kurser konverteres til et kursus hos jer, så ring på 5161 3000 eller skriv til info@attractor.dk for mere information om muligheder og priser på kurser afholdt kun for jer.

Værdiskabende evaluering i praksis

Kursus

Uanset om du står foran eller er midt i en evalueringsopgave, så kan dette todages kursus i evaluering og læring hjælpe dig til bedre resultater og et større udbytte af jeres udviklingsarbejde.

København

Pris 7.490 kr. (Ekskl. moms)

Læs mere her

Ledelsesbaseret coaching

Kursus

Med kurset Ledelsesbaseret coaching lærer du at arbejde med samtalen i komplekse sammenhænge.

København og Aarhus

Pris 26.900 kr. (Ekskl. moms)

Læs mere her