Jesper Jørvad


Jesper Jørvad er erhvervspsykolog og underviser på kurser inden for især coaching og ledelse. Samtidig er Jesper som Business manager ansvarlig for at udvikle koncepter og forandringsprojekter som skaber værdi for private virksomheder.

Endelig er Jesper tilknyttet Aalborg Universitets Masteruddannelse i Organisatorisk Coaching som underviser, ligesom han har skrevet flere artikler og bøger om ledelse og coaching.

Talent management

Jesper har tidligere været ansat i Dansk Supermarked, hvor han har arbejdet med talent management og lederudvikling, samtaletræning og leder-assesment både som leder selv og som intern HR-konsulent. Med det afsæt har Jesper et grundlæggende blik for, hvordan ledelse kan understøtte forretningen. Det gør, at Jesper forstår, hvad der rører sig i lederen, og hvordan ledelse kan forstås som praksisdisciplin.

Aktuelt arbejder Jesper for større internationale virksomheder inden for områder som talent management, teamudvikling, performance leadership, strategisk ledelse og ledelsesbaseret coaching. Her søger Jesper konstant at skabe udvikling for såvel ledere og medarbejdere som forretning og organisation.

Resultater

Gennem et flerårigt samarbejde med Danske Banks udviklingsafdeling har Jesper medvirket til at ændre kulturen mod et større fokus på ressourcer, styrker og løsninger. Resultatet af at anvende den anerkendende tilgang til involvering af alle lag i organisationen blev en markant højere tilfredshed blandt medarbejdere og ledere.

Jesper Jørvad
Telefon: 4517 6040
Jesper er en afholdt konsulent, der med både humor og handlekraft hjælper kunden med at accelerere sin udvikling.

Som ekspert i performance leadership klæder Jesper kunderne på til at gøre organisationens måltal til et ledelsesredskab, hvor viden om data veksles til værdifulde handlinger.

Endelig er Jesper certificeret i personprofilen DiSC og Situationsbestemt Ledelse (SLII).