Henrik Isaksen


Henrik underviser i coaching og kommunikation og hjælper som konsulent især private virksomheder med at skabe en coachende virksomhedskultur med samtalen i centrum. Henrik er solidt forankret i både coaching og læringsteori, som han formår at formidle på en klar og forståelig måde. Med forkærlighed for refleksion arbejder Henrik med at skabe forandring hos både det enkelte menneske og virksomheden.

Global lederudvikling

Henrik har en lang erfaring fra det private erhvervsliv, hvor han har fungeret som coach, rådgiver og ledelseskonsulent. I virksomheden Strategos har han arbejdet som kommunikationsrådgiver for topledere og har været sparringspartner på bogen "Strategi med Mening". I Vestas Wind Systems var Henrik med til at udvikle og implementere et globalt kommunikationskoncept, der havde til formål at hæve ledernes evne til at kommunikere. Derudover har Henrik fungeret som coach for lederne heriblandt både CIO og CFO.

Det filosofiske blik

Henrik har et særligt blik for filosofien, og hvad den kan tilbyde i undervisningen. Dette kombineret med hans journalistiske baggrund gør ham til en både skarp og refleksiv praktikker. Henrik har en legende tilgang til undervisning og læring med respekt for det enkeltes menneskes behov. Henrik har desuden det sorte bælte i Taekwondo og har været instruktør i over 25 år.

 

Henrik Isaksen
Telefon: 4517 6036
Henrik har arbejdet som nyhedsreporter, redaktionssekretær og journalist på TV Avisen i otte år. Her har han blandt andet haft ansvaret for at dække Tvind-Sagen i tre år.

Som journalist har Henrik interviewet utallige mennesker lige fra narkomaner, direktører, eksperter, ministre, og berømtheder. Blandt andet trommeslageren fra Metallica, Lars Ulrich, og den tidligere amerikanske præsident, Bill Clinton.