Dorthe Steen


Dorthe Steen er en erfaren projektleder, proceskonsulent og coach. Hendes kompetencer ligger inden for ledelsesområdet med fokus på bæredygtig ledelse og innovationsledelse. I de seneste år har Dorthe hjulpet adskillige hundredvis af ledere (og deres medarbejdere) fra private og offentlige virksomheder med at udvikle deres praksis og organisation. Derudover har Dorthe erfaring som underviser og eksaminator på bl.a. Den Systemiske Lederuddannelse, Proceskonsulentuddannelsen, Projektlederuddannelsen, Coach-uddannelsen samt Den Offentlige Lederuddannelse (DOL).

Det handler om at skabe merværdi for kunden

Dorthe står med ét ben i den forretningsorienterede verden – med øje for bundlinje, performancemål og effektskabelse. Det andet ben har hun i den organisationspsykologiske verden – med øje for trivsel, motivation og samarbejdsrelationer. Det gør Dorthe i stand til at skabe lige netop dét, hun er mest optaget af - merværdi som både kan føles og måles. Et eksempel på realiserede resultater er projektet ’Fra fravær til fremmøde’ i Holbæk kommune, hvor Dorthe - i tæt samarbejde med kunden og en række kollegaer - lykkes med at øge den sociale kapital og sænke sygefraværet i kommunen. Efter det første år kunne kommunen notere sig en besparelse på 14 millioner kroner.

Fra højtragende teori til lavpraktiske handlinger

Som konsulent og underviser er Dorthe opsat på at skabe rum for læring, udvikling og forandring. Det gør hun gennem en involverende og tillidsskabende stil. Hun er særligt optaget af at skabe sammenhæng mellem den nyeste teori og praksis. Ambitionen er altid den samme: At hjælpe sine kunder med at udvikle deres nuværende praksis og skabe (endnu) bedre resultater.

Dorthe Steen
Telefon: 4517 6031
Dorthe er uddannet cand.merc.psyk. fra Copenhagen Business School og Marshall School of Business i Los Angeles. Hun har videreuddannet sig som systemisk proceskonsulent og coach. Og trives med at skabe sammenhæng mellem den nyeste teori og praksis.