Bjarne Stark


Bjarne arbejder som konsulent med særlig fokus på proceskonsulation og projektledelse. Han er optaget af at facilitere motiverende og meningsfulde læreprocesser for derigennem at skabe udvikling og læring på både individuelt og organisatorisk niveau.

Gennem målrettede og kreative processer forstyrrer Bjarne eksisterende antagelser, så ny læring opstår. Anerkendende og undersøgende samtaler i organisationer skaber på den måde en udviklende dialog.

         
Kaospilot

Bjarne har stor ledelseserfaring efter en årrække som studieleder på KaosPiloterne. Derudover har han haft egen konsulentvirksomhed, arbejdet som intern udviklingskonsulent ved Århus Amt, været projektleder samt arbejdet som planner i reklamebranchen.

Direkte og humoristisk facon

Blandt Bjarnes spidskompetencer og primære faglige interesser er systemisk procesledelse, dynamisk projektledelse, kreativitet og kommunikation. Som konsulent kendes Bjarne for sin direkte og humoristiske facon, hvor han sammen med kunden udforsker enhver situation med dialogen som feltværktøj.

 

 

Bjarne Stark
Telefon: 4517 6029
Bjarne Starks spidskompetencer og primære faglige interesser er systemisk procesledelse, dynamisk projektledelse, kreativitet og kommunikation