PRINCE2® Practitioner

Få skærpet din profil som projektleder og bliv klar til fremtidens projektledelse.

Kursusansvarlig

Janne Thyrring → Janne Thyrring

København eller Holte

Pris 10.900 kr. (Ekskl. moms)

Med PRINCE2® Practitioner får du en overbygning på din projektlederuddannelse i PRINCE2®-Foundation. Ved bestået eksamen opnår du som projektleder en certificering som “Registreret PRINCE2® Practitioner”. Udover at kurset klæder dig på til en eksamen i PRINCE2®, får du også udvidet dine kompetencer som projektleder. Med afsæt i forskellige læringsformer gennemgår vi teorien, der sætter dig i stand til at lede og styre fremtidens projekter på effektive og strukturerede måder.

Du bliver trænet i at anvende metoden og løse eksamensopgaver – både individuelt og i grupper. Hvis du ønsker at kunne benytte PRINCE2®-metoden fuldt ud, er dette kursus noget for dig. Både kursus og eksamen er på dansk.

På kurset kommer du til at arbejde med

Overbygningen på din PRINCE2® Foundation er målrettet træning i at anvende PRINCE2®-metoden i praksis. Det betyder, at du kommer til at arbejde med:

 • Kort repetition af processerne og komponenterne inden for PRINCE2®
 • Træning i metoden på forskellige projektscenarier
 • Risikostyring
 • Produktbaseret Planlægning
 • Kvalitet
 • Ændringskontrol
 • Konfigurationsstyring
 • Tips og gode råd til eksamen

Før kurset

Før kurser bliver du inviteret til til 2-timers gratis møde om God læring. Der vil også være en den forberedelse for dig, hvor vi anbefaler, at du læser PRINCE2®-manualen igen, så du er opdateret på teorien.

Under kurset
Du får tre kursusdage med maks. 12 deltagere pr. hold. De to første dage er undervisningsdage og den sidste er eksamensdag. Tredjedagen slutter ca. kl. 12.00. Undervejs på kurset får du:

 • Logbog til dine personlige notater
 • Fuld forplejning
 • Kursusmateriale
 • Øvelser
 • Practitioner-eksamen eller re-registrerings eksamen
 • Adgang til Projektværkstøjskasse – Projektlederens virtuelle værktøjskasse

Efter kurset
Når du har afsluttet kurset får du et kursusbevis, og ved bestået eksamen får du også et certifikat, samt adgang til ”Projektværkstøjskasse”.

Adgangskrav

Har du gennemført PRINCE2® Foundation kurset, kan du tage dette kursus.

Har du ikke bestået Foundation eksamen, men i stedet certificeret på IPMA® A, B, C eller, D niveau eller PMI® PMP eller CAPM niveau, er kravet for deltagelse, at du har styr på PRINCE2® teoriens principper og processer.

Dit og din organisations udbytte

 • Kort repetition af processerne og komponenterne inden for PRINCE2®
 • Træning i metoden på forskellige projektscenarier
 • Risikostyring
 • Produktbaseret Planlægning
 • Kvalitet
 • Ændringskontrol
 • Konfigurationsstyring
 • Tips og gode råd til eksamen

Kurset kort fortalt

Kurset er et 3 dages kursus med forberedelse inden kursusstart samt 2-3 timers aftenarbejde på selve kurset. Her kan du se lidt mere om dagenes opbygning:

Forberedelse

Bliv kursusklar

Til kurset skal beregnes forberedelse i form af prøveeksamener og opgaveløsning. Derudover bør du afsætte tid til at læse hele eller dele af PRINCE2®-manualen igen så du er er 100% up-to-date med teorien. 

De tre kursusdage

Opfølgningsdag - Refleksioner over praksis

På kursets to første dage gennemgår vi den nødvendige teori, og du bliver trænet i at løse eksamensopgaver såvel individuelt som i grupper.

På den sidste dag gennemfører du practitioner-eksamen

Vi anvender forskellige spændende læringsformer på kurset for at sikre afveksling og optimal læring. Som en væsentlig del af forberedelsen til at bestå eksamen gives der individuelle opgaver, som skal løses hjemme om aftenen under kurset.

Mannaz er akkrediteret PRINCE2® træningsorganisation godkendt af APM Group, der administrerer PRINCE2®. Materialet er også akkrediteret af APM Group. Kurset og eksamen afholdes på dansk.

Eksamen

Afslutning på kursus

På den sidste dag af kurset gennemfører du practitioner-eksamen. Eksamen varer 2½ time og består af 8 hovedspørgsmål, der hvert kan give 10 point. Hjælpemidler: PRINCE2®-manualen.

Formulering samt retning af eksamensopgaverne udføres af APM Group, der administrerer PRINCE2®.

Har du bestået din eksamen, får du et elektronisk eksamensbevis på PRINCE2® Practitioner tilsendt. Dit resultat bliver samtidig lagt ud på APM Groups officielle liste over succesfulde PRINCE2® kandidater.

Re-registrerings eksamen
Eksamen varer 1 time og består af 3 hovedspørgsmål – 10 underspørgsmål der hvert kan give 1 point.
Du kan opnå 30 point i alt, og du skal opnå minimum 17 point (55 %) for at bestå.
Hjælpemidler: PRINCE2®-manualen.

Kursusansvarlig

Janne Thyrring → Janne Thyrring

København eller Holte

Pris 10.900 kr. (Ekskl. moms)

Kurset henvender sig til...

Projektledere af projekter, der gennemføres efter PRINCE2®-metoden eller indgår i tæt samarbejde med kunder eller leverandører, der anvender metoden. Du skal have et grundigt kendskab til PRINCE2®-metoden og enten have bestået Foundation eksamen eller være IPMA® A, B, C, D certificereteller PMI® PMP eller CAPM certificeret. Kurset er for dig, der ønsker at blive eksamineret som ”Registreret PRINCE2® Practitioner” for at kunne anvende metoden fuldt ud, eller dig der har bestået PRINCE2® Practitioner for mere end 5 år siden og nu ønsker en opsummering og en re-registrering.

Et forløb leveret af Mannaz

Mannaz overtog 1. januar 2017 AttractorKurser. Med overtagelsen er der nu endnu flere kursus- og uddannelsesmuligheder til dig. Kurset, Det uformelle lederskab, er et af de kurser, der er leveret Mannaz. Med overtagelsen kan vi hjælpe endnu flere danske virksomheder og offentlige organisationer med at styrke ledere, projektledere og specialister.

Kort om underviserne

Du vil møde en af vores erfarne og dygtige PRINCE2® undervisere, som med god formidling, variation og stort engagement formår at gøre stoffet interessant, levende og vedrørende. Underviserne er alle akkrediteret af APM Group.

Fandt du ikke lige det, du ledte efter?

Læs om vores relaterede kurser inden for projektledelse. Vi har alt lige fra det korte introkursus til lange forløb med afsluttende certificering.

Se lignende kurser i ledelse →
Lignende kurser i ledelse

Tilmelding til PRINCE2® Practitioner

Prisen er inkl. forplejning og kursusmaterialer.

Indtast din jobtitel

Faktureringsadresse

Indtast navn på din virksomhed / organisation
Indtast gade + husnummer
Indtast postnummer
Indtast bynavn
Indtast dit telefonnummer
Indtast EAN- eller CVR-nummer
Skriv her, hvis du vil bestille udviklingssamtaler, har et PO-nr, et ref.nr. eller andre bemærkninger.

Her ser du kursusdatoerne for PRINCE2® Practitioner

Uddannelsen foregår hos Attractor - En del af Mannaz i København V, Holte eller Hørsholm. Vi arbejder fra 9.00-16.00 på alle undervisningsdage.

 

Kursussted - Sjælland:

Comwell, Holte

Holdnavn: HO-1
7.-9. jun. 2017

Tivoli Hotel, Arni Magnussons Gade 2,
1577 Kbh. V

Holdnavn: KØ-1
1.-3. nov. 2017

 

Handelsbetingelser

Her kan du læse mere om AttractorKursers generelle handelsbetingelser.

Priser

Alle kursuspriser på hjemmesiden er inklusiv forplejning på kursusdagene, men eksklusiv overnatning, med mindre andet er angivet. Priserne på kurser, uddannelser og konferencer er alle angivet ekskl. moms. På den faktura du modtager, vil der være angivet pris både ekskl. og inkl. moms.

Fakturaspecifikationer

Har du behov for, at der kommer et indkøbsordrenummer, et PU-nummer eller noget andet på din faktura, bedes du indtaste det under bemærkninger på tilmeldingen.

Bekræftet tilmelding

Umiddelbart efter du har tilmeldt dig et kursus eller en uddannelse, vil du modtage en autogenereret mail. Den bekræfter, at vi har modtaget din tilmelding. I mailen kan du se, om dine indtastninger er korrekte, og om du har valgt det rigtige kursus og den rigtige kursusstart.

Er der oplysninger, der ikke passer, bedes du kontakte vores kursuskoordinator på info@attractor.dk eller telefon: 5161 3000.

Den autogenerede mail er en foreløbig registrering af din tilmelding. I løbet af en til to arbejdsdage modtager du din endelig bekræftelse.

Afmelding

Ved afmelding mere end 6 uger før uddannelsesstart kan du få refunderet 100% af uddannelsens værdi. Afmelder du dig mellem 6 og 4 uger før uddannelsesstart refunderes 75%. Afmelder du dig mellem 4 og 2 uger før uddannelsesstart refunderes 50%. Modtager vi din afmelding mindre end to uger før uddannelsesstart bliver beløbet ikke refunderet.

Ratebetalinger

Du har mulighed for at dele din betaling op i mindre rater. Du kan fordele din betaling i helt op til fire rater. Den første rate betales ved kursusstart, og den sidste betales inden kursusafslutning. Det koster 250 kr. per ekstra rate.