MSP Programme management

Få de bedste færdigheder inden for programledelse med Managing Successful Programmes (MSP®).

Kursusansvarlig

Gitte Pedersen → Gitte Pedersen

Pris 12.500 kr. (Ekskl. moms)

Ingen kursusdatoer lige nu

MSP er udviklet i England over de sidste 15 år baseret på bedste praksis og er i dag de facto standarden inden for Programledelse. MSP er samtidig den primære inspirationskilde til Statens Programmodel.

Rambøll Management Consulting har sammensat et inspirerende og effektivt læringsforløb, MSP Programme management, hvor tid til forberedelse og undervisning er tilpasset og optimeret i forhold til deltagernes travle hverdag. Samtidig tilbydes et højt fagligt udbytte, hvor en styrkelse af deltagernes evne til at omsætte til god praksis i egen organisation, er sat i højsædet.

Rambøll Management Consultings egen omfattende erfaring med MSP og programledelse inddrages aktivt i forløbet, der kombineres med den formelle eksamen, så teori møder praksis, netop hvor det erfaringsmæssigt giver bedst udbytte.

Gør teorien til reflekteret praksis

Del 1. og del 3. afholdes af Rambøll Management Consulting. De to dele indgår som en del af det samlede læringsforløb med henblik på at styrke din praksis og relatere det lærte til deltagernes egne ansvar og opgaver. Deltagelse er et tilbud og er ikke obligatorisk for at bestå MSP® Foundation.

Del 2 - kursus på 2,5 dage der afsluttes med eksamen og evaluering af resultat, der fører til formel MSP® Foundation. Undervisningen foregår på engelsk for at styrke deltagernes begrebsapparat til eksamen, der ikke forefindes på dansk.


"The combination of a well-prepared pre-course workshop and an efficient MSP course was the perfect setting for me. I have achieved a brilliant understanding of the MSP framework that fits my practical experience very well. In addition it was a fine occasion for networking with people who share same professional interest."
Ditte Vestergaard
Manager of process- and change management, DONG Energy

Kursusforløb

Læringsforløbet består af tre dele.

Del 1

Pre-course workshop (ca. 2 uger før Foundation course) - varighed tre timer

Indhold

 • Strukturering og tips til et effektivt forberedelsesforløb
 • Rambølls erfaringer fra praksis
 • Netværk blandt deltagerne.

Formål

 • Præsenterer programledelse og disciplinens sammenhæng til projekter samt den kontekst - strategiske forandringer - hvor metoden har sine særlige styrker
 • Sikrer deltagerne et målrettet og effektivt forberedelsesforløb
 • Giver mulighed for spørgsmål og refleksion inden konkrete læringsmål skal opfyldes.

 

Del 2

MSP Foundation course

Indhold:

 • Kursus på 2,5 dage afsluttende med eksamen og evaluering af resultat, der fører til formel MSP Foundation.
 • Undervisningen foregår på engelsk for at styrke deltagernes begrebsapparat til eksamen, der ikke forefindes på dansk.
 • Undervisning foregår de to første dage i tidsrummet 9.00-18.00 og den tredje dag 8.00-13.00.

Formål:

 • Træne og opbygge viden og forståelse om MSP blandt deltagerne til et niveau, der modsvarer de krav, der stilles til MSP Foundation.

Del 3

Individuel supervision (ca. 3-5 uger efter Foundation course) - varighed to timer

Indhold

 • Individuel supervision gennem sparringsmøde mellem deltager og en seniorkonsulent fra Rambøll med flerårig praktisk MSP-erfaring.

Formål

 • Opfølgning på den enkelte deltagers erfaring med at overføre og anvende principper fra MSP i egen organisation og praksis. Herunder inspiration til hvordan praksisskab skal styrkes.

Kursusansvarlig

Gitte Pedersen → Gitte Pedersen

Pris 12.500 kr. (Ekskl. moms)

Ingen kursusdatoer lige nu

Tilmeld dig Program management

Prisen dækker deltagelse i pre-course, undervisningsmateriale (læsevejledning, MSP-manual), forplejning, eksamen (MSP Foundation) samt opfølgende supervisionsmøde.

Ingen kursusdatoer lige nu

Der er ingen datoer tilgængelige på dette kursus

Her ser du en samlet oversigt over datoerne på MSP - Program Management

Uddannelsen består af 2,5 dages obligatorisk undervisning og eksamen plus et tilbud om pre-course workshop og individuel supervision ca. 3-5 uger efter eksamen. Supervisionen er et sparringsmøde mellem deltager og en seniorkonsulent fra Rambøll med flerårig praktisk MSP erfaring.

Handelsbetingelser

Her kan du læse mere om AttractorKursers generelle handelsbetingelser.

Priser

Alle kursuspriser på hjemmesiden er inklusiv forplejning på kursusdagene, men eksklusiv overnatning, med mindre andet er angivet. Priserne på kurser, uddannelser og konferencer er alle angivet ekskl. moms. På den faktura du modtager, vil der være angivet pris både ekskl. og inkl. moms.

Fakturaspecifikationer

Har du behov for, at der kommer et indkøbsordrenummer, et PU-nummer eller noget andet på din faktura, bedes du indtaste det under bemærkninger på tilmeldingen.

Bekræftet tilmelding

Umiddelbart efter du har tilmeldt dig et kursus eller en uddannelse, vil du modtage en autogenereret mail. Den bekræfter, at vi har modtaget din tilmelding. I mailen kan du se, om dine indtastninger er korrekte, og om du har valgt det rigtige kursus og den rigtige kursusstart.

Er der oplysninger, der ikke passer, bedes du kontakte vores kursuskoordinator på info@mannaz.com eller telefon: 4517 6000.

Den autogenerede mail er en foreløbig registrering af din tilmelding. I løbet af en til to arbejdsdage modtager du din endelig bekræftelse.

Afmelding

Ved afmelding mere end 6 uger før uddannelsesstart kan du få refunderet 100% af uddannelsens værdi. Afmelder du dig mellem 6 og 4 uger før uddannelsesstart refunderes 75%. Afmelder du dig mellem 4 og 2 uger før uddannelsesstart refunderes 50%. Modtager vi din afmelding mindre end to uger før uddannelsesstart bliver beløbet ikke refunderet.

Ratebetalinger

Du har mulighed for at dele din betaling op i mindre rater. Du kan fordele din betaling i helt op til 3 rater. Den første rate betales ved kursusstart, og den sidste betales inden kursusafslutning.