Innovationstræning

Kapaciteten til at innovere er afgørende for evnen til at møde de komplekse udfordringer, som alle større organisationer står over for i dag. Lær at udnytte jeres størrelse, udforsk jeres kreativitet og innover som en start-up.

Kursusansvarlig

Lemmy K. L. Jensen → Lemmy K. L. Jensen

København

Pris 29.900 kr. (Ekskl. moms)

Ingen kursusdatoer lige nu

Tag det næste skridt i dit arbejde med innovation på kurset Innovationstræning. Lær, hvordan du kan skabe en innovativ organisation, hvordan de gode impulser bliver til ideer og i sidste ende, hvordan dette skaber konkret værdiskabelse.

Kapaciteten til at innovere er afgørende for evnen til at møde de komplekse udfordringer, som alle større organisationer står over for i dag. Lær at udnytte jeres størrelse, udforsk jeres kreativitet og innover som en start-up.

 • Brænder du for at kunne drive innovation frem i dit arbejde og din organisation?
 • Vil du gøre din organisation i stand til at arbejde agilt og skabe rum for disruptive innovationer?
 • Drømmer du om at kunne måle på effekten af realiserede innovationsprojekter?

Kan du genkende dig selv i et eller flere af ovenstående udsagn, så er Innovationstræning ganske sikkert noget for dig.

Uddannelsens opbygning

Ideon Open er vores samarbejdspartner på uddannelsen, og vi har skabt et intensivt træningsprogram over fem dage med tre moduler (2 x 2 dage og 1 afsluttende dag). For at opnå det største udbytte, skal du medbringe en innovativ udfordring, et projekt eller en case fra dit arbejde, som din træning kan kobles op på. Imellem træningssessionerne forventes det, at du arbejder videre med din case ud fra det tillærte. Sådan sikrer vi dig den bedste læring samt din organisation det bedst mulige udbytte. Gennem hele forløbet er vores erfarne coaches klar til at inspirere, støtte og udfordre dig. Når du har været igennem samtlige moduler modtager du et diplom som bevis for din Innovationstræning.

Målgruppe

Kurset er særligt velegnet til mellemstore eller store organisationer, som gerne vil udbygge deres innovationskapacitet og arbejde mere innovativt. Træningsforløbet er derudover målrettet projektledere, udviklingskonsulenter og andre, der arbejder med innovation på den ene eller anden måde og gerne vil dygtiggøre sig feltet.

Samarbejdet mellem IdeonOpen og AttractorKurser

Vores tilgang til innovation er overordnet præget af, at vi opnår de stærkeste resultater ved at samarbejde med andre, der har kompetencer til at udbygge værdien af vores arbejde. Derfor er kurset udviklet og afholdes i samarbejde med svenske Ideon Open. Ideon Open er specialiseret i innovative processer, herunder åben innovation og entrepreneurielle metoder. Det understøtter og udbygger vores ekspertise med ledelse- og organisationsudvikling.

Dit og din organisations udbytte

 • Hands-on værktøjer til at arbejde med innovation
 • Entrepreneurielle metoder (fx overførsel af agile arbejdsgange fra start-ups til større organisationer)
 • Åben innovation (hvordan og hvornår du skal inddrage relevante partnere)
 • Metoder fra Design Thinking (fx at arbejde med prototyper og prøvehandlinger)
 • Redskaber til at måle om dit innovationsarbejde skaber reel værdi
 • Kompetencer til at udvide nuværende forretning til nye forretningsområder for din organisation
 • Viden om og metoder til at fremdyrke en innovativ kultur
 • Evnen til at kunne sikre, at idéer føres ud i livet
 • Evnen til at kunne sammensætte et optimalt innovationsteam og understøtte andre i arbejdet med lean start-up værktøjer
 • En opdateret teoretisk viden om innovation, som kan udfordre din tankegang

Kursusansvarlig

Lemmy K. L. Jensen → Lemmy K. L. Jensen

København

Pris 29.900 kr. (Ekskl. moms)

Ingen kursusdatoer lige nu

Tilmelding til Innovationstræning

Prisen er med forplejning og kursusmateriale, men ikke med evt. overnatning.

Ingen kursusdatoer lige nu

Der er ingen datoer tilgængelige på dette kursus

Her ser du en samlet oversigt over datoerne på Innovationstræning

Uddannelsen består af i alt 5 dage fordelt på 3 moduler. Vi arbejder fra kl. 9.00-16.00 alle dage.

Ingen kursusdatoer lige nu

Der er ingen datoer tilgængelige på dette kursus

Handelsbetingelser

Her kan du læse mere om AttractorKursers generelle handelsbetingelser.

Priser

Alle kursuspriser på hjemmesiden er inklusiv forplejning på kursusdagene, men eksklusiv overnatning, med mindre andet er angivet. Priserne på kurser, uddannelser og konferencer er alle angivet ekskl. moms. På den faktura du modtager, vil der være angivet pris både ekskl. og inkl. moms.

Fakturaspecifikationer

Har du behov for, at der kommer et indkøbsordrenummer, et PU-nummer eller noget andet på din faktura, bedes du indtaste det under bemærkninger på tilmeldingen.

Bekræftet tilmelding

Umiddelbart efter du har tilmeldt dig et kursus eller en uddannelse, vil du modtage en autogenereret mail. Den bekræfter, at vi har modtaget din tilmelding. I mailen kan du se, om dine indtastninger er korrekte, og om du har valgt det rigtige kursus og den rigtige kursusstart.

Er der oplysninger, der ikke passer, bedes du kontakte vores kursuskoordinator på info@attractor.dk eller telefon: 5161 3000.

Den autogenerede mail er en foreløbig registrering af din tilmelding. I løbet af en til to arbejdsdage modtager du din endelig bekræftelse.

Afmelding

Ved afmelding mere end fire uger før uddannelsesstart kan du få refunderet 100% af uddannelsens værdi. Afmelder du dig mellem fire og to uger før uddannelsesstart refunderes 50%. Modtager vi din afmelding mindre end to uger før uddannelsesstart bliver beløbet ikke refunderet.

Ratebetalinger

Du har mulighed for at dele din betaling op i mindre rater. Du kan fordele din betaling i helt op til fire rater. Den første rate betales ved kursusstart, og den sidste betales inden kursusafslutning. Det koster 250 kr. per ekstra rate.