Værdiskabende evaluering i praksis

Evaluering skal forbedre resultaterne markant i de udviklingstiltag, du evaluerer. Hvordan du når dertil, lærer du mere om på dette todages kursus.

Uanset om du står foran eller er midt i en evalueringsopgave, så kan dette todages kursus i evaluering og læring hjælpe dig til bedre resultater og et større udbytte af jeres udviklingsarbejde.

  • Vil du gøre evalueringer til et involverede redskab, der gør effekten af en udviklingsproces mærkbar og målbar?
  • Oplever du, at evalueringer til tider kommer til at stå alene uden den nødvendige opfølgning?
  • Kunne du godt tænke dig et nyt perspektiv og indsigt i evalueringsteori og dynamiske evalueringsmetoder?
  • Savner du inspiration til kreative, involverende metoder til datagenerering og databearbejdning?

Kan du genkende dig selv i nogle af disse spørgsmål, så kan dette intensive todages kursus gøre en forskel for dig og i sidste ende din organisation. På kurset er det et mantra, at god evalueringspraksis skal forbedre resultaterne markant i de udviklingstiltag, der evalueres på. Sammen med den forventning kommer ønsket om, at evalueringer skal være engagerende, lærende og tilvejebringe den fornødne dokumentation. Det betyder, at den anvendte teori og metodeudvikling på kurset kredser om de fokuspunkter.

Tag dit arbejde med på kursus

På kurser tager vi udgangspunkt i dine praksiserfaringer og din evalueringskontekst. Det gør vi ved at arbejde med de evalueringer, som du og de andre deltagere er i gang med eller står overfor at skulle igangsætte. Derudover inddrager vi også egne cases fra de mange opgaver og projekter, vi har løst sammen med Rambøll Management Consultings Survey-afdeling.

Et kursus til alle der arbejder med evaluering

Kurset er til dig, der arbejder som leder, konsulent eller evalueringsansvarlig. Uanset om du har stor erfaring med evalueringer, eller først skal til at arbejde med større evalueringsopgaver nu, så kan du drage fordel af dette kursus. Vigtigst er det, at du har evalueringer som en del af din arbejdsdag og ønsker at professionalisere dit arbejde med emnet. Har du samtidig ambitioner om at udvikle et sæt faglige forståelser og metoder, der gør evalueringer til et redskab, som understøtter og udvikler forandringsprojekter endnu bedre, så er kurset en oplagt mulighed for dig.

"Det er det bedste kursus, jeg har været på meget længe. Jeg synes, at underviseren formåede at give os både ny teoretisk og metodisk viden samt støtte indlæringen ved hjælp af forskelligt gruppearbejde. Så godt!"
Mette Phillippsberg Jepsen
Projektleder, Ishøj Kommune

Dit og din organisations udbytte

  • Du får forståelser og metoder til at styrke dine kompetencer som ansvarlig for evalueringsprocesser
  • Du bliver trænet i at stille spørgsmål, der understøtter evalueringens formål og dermed skaber værdi for organisationen og dens medlemmer
  • Du bliver klædt på til at understøtte individuel og organisatorisk læring gennem evalueringsprocesser
  • Du få idéer til at udvikle evalueringskapacitet og –kultur i din organisation/virksomhed
  • I får input til at integrere evaluering i egen organisation, så der skabes synergi mellem evaluering og indsats

Tilmelding til Værdiskabende evaluering i praksis

Prisen er med forplejning og kursusmateriale, men ikke med evt. overnatning.

Indtast din jobtitel

Faktureringsadresse

Indtast navn på din virksomhed / organisation
Indtast gade + husnummer
Indtast postnummer
Indtast bynavn
Indtast dit telefonnummer
Indtast EAN- eller CVR-nummer
Skriv her, hvis du vil bestille udviklingssamtaler, har et PO-nr, et ref.nr. eller andre bemærkninger.

Her ser du en samlet oversigt over datoerne for vores kursus i Værdiskabende evaluering i praksis.

Kurset i værdiskabende evaluering i praksis varer to dage fra kl. 9.00-16.00 og afholdes i København.

København (AK-17)
Dato: 28-29/11 2017

Underviser: Jacob Sønderskov

Handelsbetingelser

Her kan du læse mere om AttractorKursers generelle handelsbetingelser.

Priser

Alle kursuspriser på hjemmesiden er inklusiv forplejning på kursusdagene, men eksklusiv overnatning, med mindre andet er angivet. Priserne på kurser, uddannelser og konferencer er alle angivet ekskl. moms. På den faktura du modtager, vil der være angivet pris både ekskl. og inkl. moms.

Fakturaspecifikationer

Har du behov for, at der kommer et indkøbsordrenummer, et PU-nummer eller noget andet på din faktura, bedes du indtaste det under bemærkninger på tilmeldingen.

Bekræftet tilmelding

Umiddelbart efter du har tilmeldt dig et kursus eller en uddannelse, vil du modtage en autogenereret mail. Den bekræfter, at vi har modtaget din tilmelding. I mailen kan du se, om dine indtastninger er korrekte, og om du har valgt det rigtige kursus og den rigtige kursusstart.

Er der oplysninger, der ikke passer, bedes du kontakte vores kursuskoordinator på info@mannaz.com eller telefon: 4517 6000.

Den autogenerede mail er en foreløbig registrering af din tilmelding. I løbet af en til to arbejdsdage modtager du din endelig bekræftelse.

Afmelding

Ved afmelding mere end 6 uger før uddannelsesstart kan du få refunderet 100% af uddannelsens værdi. Afmelder du dig mellem 6 og 4 uger før uddannelsesstart refunderes 75%. Afmelder du dig mellem 4 og 2 uger før uddannelsesstart refunderes 50%. Modtager vi din afmelding mindre end to uger før uddannelsesstart bliver beløbet ikke refunderet.

Ratebetalinger

Du har mulighed for at dele din betaling op i mindre rater. Du kan fordele din betaling i helt op til 3 rater. Den første rate betales ved kursusstart, og den sidste betales inden kursusafslutning.