Effektive møder

Lær at forbedre jeres mødekultur og skabe en tilgang, der sikrer effektivitet og udbytte for alle mødedeltagere.

Kursusansvarlig

Christel Roust → Christel Roust

Aarhus

Pris 4.290 kr. (Ekskl. moms)

Ingen kursusdatoer lige nu

Undersøgelser peger på, at medarbejdere i vidensorganisationer bruger mere end 20 % af deres arbejdstid på møder. Når møder fylder så meget, er det vigtigt, at de er effektive, målrettede og giver et udbytte for alle deltagere.

På denne workshop lærer du, hvordan du skaber møder, der inviterer til involvering, beslutninger og effektiv udnyttelse af tid og rum.

  • Holder du mange møder, hvor udbyttet er uklart?
  • Oplever du, at mødedeltagerne ikke deltager aktivt i samtaler og beslutninger?
  • Vil du gerne gøre dine møder mere effektive?
  • Savner du viden om, hvordan du skaber møder med plads til både struktur og rum til nyskabelse?
  • Vil du gerne have flere konkrete redskaber til at forberede møder, der har en tydelig dagsorden?

På workshoppen Effektive møder får du hjælp til disse spørgsmål og lærer, hvordan du faciliterer effektfulde og energigivende møder for din organisation. Du bliver klogere på, hvilket udbytte der er at hente, når man går fra at være mødeleder til mødefacilitator. Og så tager workshoppen fat på nogle af de situationer, der kan være hæmmende for et møde, og giver dig konkrete redskaber til, hvordan du får genskabt mødeprogressionen, samtidig med, at alle føler sig hørt.

Effektive møder er en 1-dags workshop, der giver dig grundlæggende færdigheder i at facilitere møder, der skaber involvering og forankring i din virksomheds mødekultur.

Workshoppen er for dig, der arbejder med mødeafholdelse

Uanset om du er leder, HR-medarbejder, teamansvarlig, projektleder eller noget helt femte, så giver Effektive møder dig som mødefacilitator nogle konkrete redskaber til at skabe større udbytte af dine møder.

Dit og din organisations udbytte

  • En række modeller og værktøjer du kan anvende i møder i praksis
  • Konkrete idéer til, hvordan du kan træne og starte en forandring af dine møder
  • Oversigt over en række fokuspunkter der kan medvirke til at forbedre møder
  • Inspiration du kan dele med kolleger eller hele din afdeling
  • En bevidstgørelse af dig selv i rollen som mødefacilitator

Kursusansvarlig

Christel Roust → Christel Roust

Aarhus

Pris 4.290 kr. (Ekskl. moms)

Ingen kursusdatoer lige nu

Tilmelding til Effektive møder

Prisen er med forplejning og kursusmateriale, men ikke med evt. overnatning.

Ingen kursusdatoer lige nu

Der er ingen datoer tilgængelige på dette kursus

Her ser du en samlet oversigt over datoerne for vores kursus i Effektive møder.

Kurset Effektive møder varer en dag fra kl. 9.00-16.00 og afholdes i vores lokaler i København.

Handelsbetingelser

Her kan du læse mere om AttractorKursers generelle handelsbetingelser.

Priser

Alle kursuspriser på hjemmesiden er inklusiv forplejning på kursusdagene, men eksklusiv overnatning, med mindre andet er angivet. Priserne på kurser, uddannelser og konferencer er alle angivet ekskl. moms. På den faktura du modtager, vil der være angivet pris både ekskl. og inkl. moms.

Fakturaspecifikationer

Har du behov for, at der kommer et indkøbsordrenummer, et PU-nummer eller noget andet på din faktura, bedes du indtaste det under bemærkninger på tilmeldingen.

Bekræftet tilmelding

Umiddelbart efter du har tilmeldt dig et kursus eller en uddannelse, vil du modtage en autogenereret mail. Den bekræfter, at vi har modtaget din tilmelding. I mailen kan du se, om dine indtastninger er korrekte, og om du har valgt det rigtige kursus og den rigtige kursusstart.

Er der oplysninger, der ikke passer, bedes du kontakte vores kursuskoordinator på info@mannaz.com eller telefon: 4517 6000.

Den autogenerede mail er en foreløbig registrering af din tilmelding. I løbet af en til to arbejdsdage modtager du din endelig bekræftelse.

Afmelding

Ved afmelding mere end 6 uger før uddannelsesstart kan du få refunderet 100% af uddannelsens værdi. Afmelder du dig mellem 6 og 4 uger før uddannelsesstart refunderes 75%. Afmelder du dig mellem 4 og 2 uger før uddannelsesstart refunderes 50%. Modtager vi din afmelding mindre end to uger før uddannelsesstart bliver beløbet ikke refunderet.

Ratebetalinger

Du har mulighed for at dele din betaling op i mindre rater. Du kan fordele din betaling i helt op til 3 rater. Den første rate betales ved kursusstart, og den sidste betales inden kursusafslutning.