Kommunikation og dialog

På tre dage lærer du, hvordan du kan kommunikerer effektivt og nærværende.

Når din kommunikation med andre går godt, tænker du ikke over det. Men når den går dårligt, er du ikke i tvivl. Måske bliver du af og til frustreret over, at andre misforstår dig i din kommunikation. Så er det værd at huske, at det er ikke det, du siger, der bestemmer budskabet – men hvad din modtager hører og ser dig sige.

 • Er du usikker på om dine buskaber bliver hørt rigtigt?
 • Oplever du, at du i dialoger med andre bliver misforstået 
 • Savner du viden om grundprincipperne i god kommunikation
 • Vil du gerne have en personlig stil i dine kommunikation?

Kan du svare ja til et eller flere af ovenstående spørgsmål, så er dette kursus relevant for dig. De teorier og virkemidler der får din formidling og dialog til at fungere, lærer du mere om på dette intensive 3-dages kursus. Du bliver trænet i effektiv kommunikation og nærværende dialog. Og du lærer at formidle på “den rigtige kanal”, og kurset gør dig meget bedre til det, du allerede kan – at kommunikere.

Et kursus der bruger teorien og arbejder med din praksis

I et tæt samspil mellem teori og øvelser tager vi en tur i helikopteren for at forstå de kommunikationsmæssige dilemmaer i hverdagen. Bagefter afprøver vi teorierne i praksis og reflekterer over: “Hvordan kan jeg bruge de nye erkendelser i mit arbejde og privat?”. Vi træner også forskellige situationer fra din egen hverdag, så du kan bruge din nye læring i din virkelighed.

Under kurset arbejder du aktivt med at udvikle dine kommunikationsfærdigheder og din forståelse for forholdet mellem indhold og proces i et kommunikationsforløb. Du bliver bl.a. præsenteret for kommunikationsteorier om daglig kommunikation og formidling.

Kurset er oplevelsesorienteret frem for teoritungt, fordi som underviseren Torben Frilund siger:

Der er intet så praktisk som god teori – men det skal udleves” 

Involvering og træning

Kursets har fokus på at involvere dig og de andre deltagere aktivt. Vi veksler derfor mellem demo’er, øvelser, sjove input, walk & talk, træning i grupper m.m. Gruppearbejdet er med til at skabe en høj grad af fortrolighed og intensitet. Du bruger gruppen som reflekterende team, hvor I bl.a. øver træningsspil. Her fungerer gruppen som støtte og giver feedback på sprog, kropssprog, tonefald og mimik.

Under kurset får du individuel coaching af underviseren med udgangspunkt i en problemstilling, du selv vælger. Coaching foregår i din gruppe.

"Jeg påskønner Torben som instruktør. Han er suveræn. Hans adfærd har stor betydning for kursets udbytte. Han er først og fremmest meget imødekommende, og ikke mindst fantastisk faglig. En stor styrke er fokusering på den enkeltes træningsområde, så alle bliver mødt, hvor de er ud fra deres behov på nuværende tidspunkt."
Annette Haagen Pedersen
Nykredit

Dit og din organisations udbytte

 • Få større gennemslagskraft og lær at kommunikere, så andre forstår dit budskab
 • Lær at styre og påvirke en samtale i den retning, du ønsker
 • Lær at tackle modstand i en samtale
 • Tilpas din kommunikation til situationen
 • Få indsigt i egen adfærd og forstå de psykologiske mekanismer i din kommunikation
 • Klar formidling eksternt og internt
 • Kommunikation, der er tilpasset formålet
 • Bedre håndtering af vanskelige samtaler

Kurset kort fortalt

Kurset Kommunikation og dialog består af 3 sammenhænge undervisningsdage. Her kan du se lidt mere om dagenes indhold:

Om Kommunikation og dialog

På kurser arbejder du med:

 • Kommunikationsteorier
 • Spørgeteknik
 • At træne dig selv i samtale
 • At få dybere kendskab til dine kommunikationsfærdigheder

Value cannot be null. Parameter name: source

Tilmelding til Kommunikation og dialog

Prisen er inkl. forplejning og kursusmaterialer.

Indtast din jobtitel

Faktureringsadresse

Indtast navn på din virksomhed / organisation
Indtast gade + husnummer
Indtast postnummer
Indtast bynavn
Indtast dit telefonnummer
Indtast EAN- eller CVR-nummer
Skriv her, hvis du vil bestille udviklingssamtaler, har et PO-nr, et ref.nr. eller andre bemærkninger.

Her ser du kursusdatoerne for Kommunikation og dialog

Uddannelsen foregår hos Attractor - En del af Mannaz på Sjælland eller Fyn. Vi arbejder fra 9.00-16.00 på alle undervisningsdage.

 

Kursussted - Sjælland:

Comwell Holte

Holdnavn: HO-2
4.-6. december 2017

Handelsbetingelser

Her kan du læse mere om AttractorKursers generelle handelsbetingelser.

Priser

Alle kursuspriser på hjemmesiden er inklusiv forplejning på kursusdagene, men eksklusiv overnatning, med mindre andet er angivet. Priserne på kurser, uddannelser og konferencer er alle angivet ekskl. moms. På den faktura du modtager, vil der være angivet pris både ekskl. og inkl. moms.

Fakturaspecifikationer

Har du behov for, at der kommer et indkøbsordrenummer, et PU-nummer eller noget andet på din faktura, bedes du indtaste det under bemærkninger på tilmeldingen.

Bekræftet tilmelding

Umiddelbart efter du har tilmeldt dig et kursus eller en uddannelse, vil du modtage en autogenereret mail. Den bekræfter, at vi har modtaget din tilmelding. I mailen kan du se, om dine indtastninger er korrekte, og om du har valgt det rigtige kursus og den rigtige kursusstart.

Er der oplysninger, der ikke passer, bedes du kontakte vores kursuskoordinator på info@mannaz.com eller telefon: 4517 6000.

Den autogenerede mail er en foreløbig registrering af din tilmelding. I løbet af en til to arbejdsdage modtager du din endelig bekræftelse.

Afmelding

Ved afmelding mere end 6 uger før uddannelsesstart kan du få refunderet 100% af uddannelsens værdi. Afmelder du dig mellem 6 og 4 uger før uddannelsesstart refunderes 75%. Afmelder du dig mellem 4 og 2 uger før uddannelsesstart refunderes 50%. Modtager vi din afmelding mindre end to uger før uddannelsesstart bliver beløbet ikke refunderet.

Ratebetalinger

Du har mulighed for at dele din betaling op i mindre rater. Du kan fordele din betaling i helt op til 3 rater. Den første rate betales ved kursusstart, og den sidste betales inden kursusafslutning.