Master i coaching og læring (MOC)

Tag masteruddannelsen i Organisatorisk Coaching og Læring (MOC) på Aalborg Universitet.

Uddannelsen er tilrettelagt som et samarbejde mellem Aalborg Universitet og AttractorKurser. Uddannelsen er en fuldt akkrediteret og forskningsbaseret uddannelse, og den er den eneste inden for sit felt i Danmark.

Masteruddannelsen kan være et naturligt skridt videre fra en coachcertificering. For Henrik Isaksen, der er ansvarlig for AttractorKursers coachuddannelser, har hele hans karriere handlet om samtalen. Henrik startede sin karriere som journalist i DR og har interviewet alle typer mennesker, lige fra narkomaner til ministre, rockstjerner og en enkelt amerikansk præsident. Men det var altid samtalen med det andet menneske, der var i centrum. Derfra var der en naturlig bevægelse ind i coachingen.

”Jeg tog en uddannelse som systemisk coach hos AttractoKurser, hvor jeg fik smag for både de teoretiske og praktiske aspekter af coachingen. Men jeg ville have mere. Jeg ville længere ind i tankerne og filosofien bag den coachende samtale og her var MOC’en et godt supplement til min coachcertificering.”

Merit mellem AttractorKurser og Aalborg Universitet

Aalborg Universitet og AttractorKurser har en aftale om meritering begge veje. Det betyder, at du har mulighed for at få merit for AttractorKursers coachcertificering, når du ansøger om optagelser på MOC. På samme måde er der mulighed for et kortere forløb på AttractorKursers certificering som systemisk coach, hvis du har gennemført Master i organisatorisk Coaching.

Læs mere om Master i organisatorisk coaching på Aalborg Universitets hjemmeside.

”Et samarbejde mellem AttractorKurser og Aalborg Universitet er et godt match. Det er udviklende for os i vores faglige arbejde. Og vores kursister vil opleve, at der er en naturlig sammenhæng mellem det, de har lært hos os, og det, de efterfølgende vil opleve, når de fortsætter på 2. semester af masteruddannelsen,” siger kursus- og uddannelseschef Lars Munch Svendsen.

AttractorKursers undervisere har siden 2009 undervist på Masteruddannelsen i organisatorisk coaching og læring (MOC) på AAU og gør det stadig. AttractorKurser og Aalborg Universitet arbejder også sammen om at arrangere den årlige konference Coaching Lab, hvor forskere og praktikere, med noget på hjerte omkring samtaler, mødes.

Value cannot be null. Parameter name: g