Karrierecoaching

Tag bedre hånd om din eller andres karriereudvikling. Kan du få mere ud af dit arbejdsliv? Bruger du dine styrker tilstrækkeligt? Overvejer du at skifte job? Hvad bygger du dine karrierevalg på? Vil du blive bedre til at hjælpe andre med karriereafklaring? Det kan vores 1-dags workshop i Karrierecoaching give dig svar på.

Kursusansvarlig

Henrik Isaksen → Henrik Isaksen

Aarhus eller efter ønske

Workshoppen fokuserer på personlig karriereudvikling, og på hvordan dine styrker og værdier udnyttes bedst muligt. Workshoppen har som mål at ruste dig til at blive mere sikker i dine valg eller hjælpe andre til at blive det.
 
Attractor har udviklet et koncept, der undersøger sammenhænge mellem trivsel, flow, styrker, bestræbelser, foretrukken professionel identitet og karriere.

Indhold

På workshoppen bliver du præsenteret for en række tænke- og handlemodeller, som du kan omsætte direkte i praksis. Temaer og spørgsmål vi berører, vil bl.a. være:

  • Hvad er karrierecoaching, og hvordan kan du bruge det til overvejelser om ændringer i din eller andres personlige karriereudvikling?
  • Hvordan kan en narrativ tilgang anvendes som ramme i karrierecoaching?
  • Hvorfor er det en god idé, at organisationer investerer i karrierecoaching?

Konceptet for workshoppen består i en narrativ udforskning af handlinger, styrker og bestræbelser samt organisatoriske/kontekstuelle mulighedsbetingelser. Konceptet tager afsæt i teorier som styrkebaseret tilgang, appreciative inquiry, ledelsesbaseret coaching og narrativ teori. Vi veksler på dagen mellem teoretiske oplæg, praktiske øvelser og et fokus på din egen udviklingsplan.

Målgruppe

Forløbet retter sig især mod ledere, HR-konsulenter, jobkonsulenter og lignende på alle niveauer i private og offentlige organisationer.

Tid og sted

Forløbet kan tilpasses den enkelte organisation og afholdes hos jer. Ønsker I at forløbet afholdes i AttractorKursers lokaler Aarhus eller København, så er det også muligt.

Kontaktperson

Kontakt Henrik Isaksen for at høre mere om workshoppen samt muligheden for en fleksibel tilpasning til din situation og muligheden for et skræddersyet forløb, der passer til dig eller din organisation.

 

Dit og din organisations udbytte

  • Gennem workshoppen bliver du bedre til at tage vare på din egen karriereudvikling. Det gælder på den korte og den lange bane
  • Du lærer at anvende coachende spørgsmål om for eksempel identitet, styrker og foretrukne selvfortællinger
  • Du bliver bedre til at identificere dine styrker og dine væsentligste ambitioner
  • Du bliver en skarpere samtalepartner
  • Du modtager et diplom som bevis for gennemført workshop i Karrierecoaching

Kursusansvarlig

Henrik Isaksen → Henrik Isaksen

Aarhus eller efter ønske