Hold dine samtaler skarpe - intensiv supervision af din praksis

Intensiv supervision på din samtalepraksis af erfarne coaches og konsulenter i et fortroligt rum

Få styrket din professionelle samtalepraksis som coach, leder eller erfaren HR-konsulent. Du vil få supervision på din samtalepraksis af erfarne coaches og konsulenter, og du vil blive præsenteret for ny viden indenfor coaching og samtalepraksis.

Arbejder du med professionelle samtaler i dit daglige arbejde? Er du certificeret coach, erfaren HR-konsulent eller rådgiver? Så vil dette intensive 2-dages kursus være noget for dig.

På dagene vil en styrkelse af din samtalepraksis være i fokus. Vi vil arbejde målrettet med dine udfordringer og eventuelle organisatoriske cases. Du vil få supervision på din samtalepraksis af erfarne coaches og konsulenter og du vil blive præsenteret for ny viden inden for coaching og samtalepraksis. Der vil være live-coaching-demoer som giver dig mulighed for at genbesøge samtaleredskaber og teknikker som du kan bruge i din hverdag. Derudover vil der være mulighed for at networke og dele erfaringer på tværs af brancher og alt sammen med samtalen i centrum. På kurset arbejder du med at:

 • Supervision af din samtalepraksis via cases og video
 • Live demoer af coaching og samtaleteknikker
 • Din egen udvikling og særlige organisatoriske udfordringer
 • At koble teori med egen praksis og erfaring
 • Individuelt input og feedback fra både undervisere og medkursister

Hvem deltager?

Kurset er til coaches, HR-Konsulenter, rådgivere og ledere, der arbejder med organisatoriske samtaler. Der vil være fokus på at styrke din praksis i organisationen og det forventes at du har erfaring med den professionelle samtale. EMCC anbefaler, at man som certificeret coach eller mentor vedligeholder sin praksis med supervision af ens evner og erfaringer. Hvis du ikke har en praksis for dette i din organisation eller daglige arbejde – vil dette kursus være en oplagt mulighed.

Om kurset

Prisen er alt inkl. og dækker over:

Før kurset

 • Individuel telefonsamtale med underviser. Afklaring af din erfaring, ønsker og behov

Under kurset

 • 2-dages intensiv supervision
 • Feedback på din professionelle samtalepraksis
 • Demoer og live-coachinger i fortroligt rum
 • Personlig feedback på dine specifikke organisatoriske udfordringer
 • Supervision på din praksis via video-eksampler

Efter kurset

 • Kursusbevis
 • Mulighed for tilkøb af individuel supervision.

Praktisk gennemførelse

Kurset er et intensivt supervisionsforløb, hvor der vil være fokus på at arbejde med konkrete cases fra din organisation. Det forventes, at du er villig til at dele erfaringer og cases og evt. medbringe et videoklip fra en af dine professionelle samtaler. Der vil være fokus på at dele erfaringer, men underviserne vil også give personlig feedback og tilbyde råd til forbedring af din praksis. Derudover vil der være oplæg og inspiration om supervision og samtalepraksis.

Dit og din organisations udbytte

 • Supervision på din professionelle samtalepraksis
 • Styrkelse af dine samtale redskaber og teknikker
 • Erfaringsudveksling med andre fagspecialer og organisationer
 • Oplæg og inspiration fra nyeste samtalepraksis og coaching
 • Individuelt input og feedback fra både undervisere og medkursister
 • Mere effektive organisatoriske samtaler
 • Supervision på organisatoriske udfordringer i et fortroligt rum
 • Viden og erfaringsudveksling fra andre organisationer og praktikkere

Tilmelding til Hold dine samtaler skarpe - intensiv supervision af din praksis

Prisen er med forplejning og kursusmateriale, men ikke med evt. overnatning.

Indtast din jobtitel

Faktureringsadresse

Indtast navn på din virksomhed / organisation
Indtast gade + husnummer
Indtast postnummer
Indtast bynavn
Indtast dit telefonnummer
Indtast EAN- eller CVR-nummer
Skriv her, hvis du vil bestille udviklingssamtaler, har et PO-nr, et ref.nr. eller andre bemærkninger.

Her ser du en samlet oversigt over datoerne på Hold dine samtaler skarpe - intensiv supervision af din praksis

Kurset Hold dine samtaler skarpe - intensiv supervision af din praksis varer 4 dage, og vi arbejder fra kl. 9-16 begge dage.

Hørsholm (HO-17)
Modul 1: 30-31/01 2018
Modul 2: 22-23/11 2018

Undervisere: Henrik Isaksen og
Elisabet Skov Nielsen

 

 

Udviklingssamtaler
Vi anbefaler, at du vælger tre læringsunderstøttende udviklingssamtaler i forbindelse med kurset. Samtalerne er med en professionel konsulent, som hjælper dig med at omsætte det, du lærer, til dit daglige arbejde. Samtalerne er af en times varighed og koster i alt 4.800 kr. + moms.

Alt du skal gøre er at skrive "udviklingssamtaler" under Bemærkninger på tilmeldingssiden, så klarer vi resten.

Handelsbetingelser

Her kan du læse mere om AttractorKursers generelle handelsbetingelser.

Priser

Alle kursuspriser på hjemmesiden er inklusiv forplejning på kursusdagene, men eksklusiv overnatning, med mindre andet er angivet. Priserne på kurser, uddannelser og konferencer er alle angivet ekskl. moms. På den faktura du modtager, vil der være angivet pris både ekskl. og inkl. moms.

Fakturaspecifikationer

Har du behov for, at der kommer et indkøbsordrenummer, et PU-nummer eller noget andet på din faktura, bedes du indtaste det under bemærkninger på tilmeldingen.

Bekræftet tilmelding

Umiddelbart efter du har tilmeldt dig et kursus eller en uddannelse, vil du modtage en autogenereret mail. Den bekræfter, at vi har modtaget din tilmelding. I mailen kan du se, om dine indtastninger er korrekte, og om du har valgt det rigtige kursus og den rigtige kursusstart.

Er der oplysninger, der ikke passer, bedes du kontakte vores kursuskoordinator på info@mannaz.com eller telefon: 4517 6000.

Den autogenerede mail er en foreløbig registrering af din tilmelding. I løbet af en til to arbejdsdage modtager du din endelig bekræftelse.

Afmelding

Ved afmelding mere end 6 uger før uddannelsesstart kan du få refunderet 100% af uddannelsens værdi. Afmelder du dig mellem 6 og 4 uger før uddannelsesstart refunderes 75%. Afmelder du dig mellem 4 og 2 uger før uddannelsesstart refunderes 50%. Modtager vi din afmelding mindre end to uger før uddannelsesstart bliver beløbet ikke refunderet.

Ratebetalinger

Du har mulighed for at dele din betaling op i mindre rater. Du kan fordele din betaling i helt op til 3 rater. Den første rate betales ved kursusstart, og den sidste betales inden kursusafslutning.