Effektive samtaler

Få to dages introduktion til coaching og organisatoriske samtaler. På kurset lærer du nogle effektive redskaber og bliver klogere på coaching.

Kursusansvarlig

Christel Roust → Christel Roust

Aarhus eller København

Pris 8.995 kr. (Ekskl. moms)

Effektive samtaler er to dage fyldt med læring, teori, øvelser og metoder. Kurset giver dig et indblik i mulighederne med coaching og professionelle samtaler.

  • Ønsker du at kende til og lære at bruge grundlæggende spørgeteknikker?
  • Er du nysgerrig på, hvordan en struktureret samtale kan flytte og udvikle mennesker?
  • Drømmer du om, at kunne bruge spørgeteknikker til at hjælpe andre?
  • Vil du gerne lære, hvordan coaching kan gøre en positiv forskel?
  • Vil du gerne have en smagsprøve på coaching?

Vores korte kursus Effektive samtaler er en introduktion til coaching, og dette kursus giver dig blandt andet svarene på de fem punkter herover. Selvom der kun er tale om to dages undervisning vil du efterfølgende kunne arbejde med grundlæggende coachingteknikker. Samtidig får du endvidere nogle redskaber som du kan bruge og træne, så du i dit daglige arbejde kan blive en endnu bedre samtalepartner.

Et af de vigtigste redskaber du lærer om er kontrakten mellem dig som coach, og den person som du skal coache. Når den er på plads og du har lært at arbejde med den, bliver det meget nemmere at lykkes med dine samtaler.

Kurset er til dig der gerne vil lære lidt om coaching

Effektive samtaler er primært til ledere og mellemledere der er nysgerrige på spørgeteknikker og gerne vil vide mere om hvordan strukturerede samtaler kan fremme effektivitet og udvikling. Derudover vil det være relevant for udviklingskonsulenter, sundhedspersonale, HR-konsulenter og andre der ofte holder samtaler med kolleger og mennesker der har brug for støtte til udvikle sig eller finde nye retninger for deres virke.

Bliv en endnu bedre coach

Dette 2-dages kursus svarer til to dage på første del af kurset, Professionel coaching. Med de to dage fra Effektive samtaler, behøver du kun at tage de sidste fire dage for at kunne gennemføre kurset Professionel coaching.

Som deltager på Effektive samtaler kan du efterfølgende tilmelde dig, Professionel coaching, for kun 19.995 kr. + moms (Normalpris: 24.995 kr. + moms).

Dit og din organisations udbytte

  • Lær at forstå den grundlæggende teori bag coaching
  • Arbejde med coaching som et udviklingsværktøj
  • Du lærer at træne og bruge grundlæggende samtaleredskaber
  • Du får en viden der gør dig til en inspirerende sparringspartner i forhold til at udvikle nye løsninger på udfordringer og opgaver
  • Du modtager et diplom som bevis for, at du har gennemført forløbet.

Kursusansvarlig

Christel Roust → Christel Roust

Aarhus eller København

Pris 8.995 kr. (Ekskl. moms)

Tilmelding til Effektive samtaler

Prisen er med forplejning og kursusmateriale, men ikke med evt. overnatning.

Indtast din jobtitel

Faktureringsadresse

Indtast navn på din virksomhed / organisation
Indtast gade + husnummer
Indtast postnummer
Indtast bynavn
Indtast dit telefonnummer
Indtast EAN- eller CVR-nummer
Skriv her, hvis du vil bestille udviklingssamtaler, har et PO-nr, et ref.nr. eller andre bemærkninger.

Her ser du en samlet oversigt over datoerne på Effektive samtaler.

Kurset i Effektive samtaler varer to dage og vi arbejder fra kl. 9-16 begge dage.

København (BK-17)
Dag 1: 22/08 2017
Dag 2: 23/08 2017

Undervisere: Line Stampe og
Frederik Fredslund-Andersen

Aarhus (B-17)
Dag 1: 05/09 2017
Dag 2: 06/09 2017

Undervisere: Henrik Isaksen og 
Anna Margrethe Wegeberg Nebel

 

Udviklingssamtaler
Vi anbefaler, at du vælger tre læringsunderstøttende udviklingssamtaler i forbindelse med kurset. Samtalerne er med en professionel konsulent, som hjælper dig med at omsætte det, du lærer, til dit daglige arbejde. Samtalerne er af en times varighed og koster i alt 4.800 kr. + moms.

Alt du skal gøre er at skrive "udviklingssamtaler" under Bemærkninger på tilmeldingssiden, så klarer vi resten.

Handelsbetingelser

Her kan du læse mere om AttractorKursers generelle handelsbetingelser.

Priser

Alle kursuspriser på hjemmesiden er inklusiv forplejning på kursusdagene, men eksklusiv overnatning, med mindre andet er angivet. Priserne på kurser, uddannelser og konferencer er alle angivet ekskl. moms. På den faktura du modtager, vil der være angivet pris både ekskl. og inkl. moms.

Fakturaspecifikationer

Har du behov for, at der kommer et indkøbsordrenummer, et PU-nummer eller noget andet på din faktura, bedes du indtaste det under bemærkninger på tilmeldingen.

Bekræftet tilmelding

Umiddelbart efter du har tilmeldt dig et kursus eller en uddannelse, vil du modtage en autogenereret mail. Den bekræfter, at vi har modtaget din tilmelding. I mailen kan du se, om dine indtastninger er korrekte, og om du har valgt det rigtige kursus og den rigtige kursusstart.

Er der oplysninger, der ikke passer, bedes du kontakte vores kursuskoordinator på info@mannaz.com eller telefon: 4517 6000.

Den autogenerede mail er en foreløbig registrering af din tilmelding. I løbet af en til to arbejdsdage modtager du din endelig bekræftelse.

Afmelding

Ved afmelding mere end 6 uger før uddannelsesstart kan du få refunderet 100% af uddannelsens værdi. Afmelder du dig mellem 6 og 4 uger før uddannelsesstart refunderes 75%. Afmelder du dig mellem 4 og 2 uger før uddannelsesstart refunderes 50%. Modtager vi din afmelding mindre end to uger før uddannelsesstart bliver beløbet ikke refunderet.

Ratebetalinger

Du har mulighed for at dele din betaling op i mindre rater. Du kan fordele din betaling i helt op til 3 rater. Den første rate betales ved kursusstart, og den sidste betales inden kursusafslutning.