Kurser og uddannelser

Her finder du korte og længere kurser og uddannelser inden for procesfacilitering, ledelse, personlig udvikling, kommunikation og meget mere.

Hos Attractor finder du kurser og uddannelser inden for coaching, korte og lange projektlederuddannelser, og så har vi lederuddannelser, der lærer dig at skabe bæredygtige forandringer og forbedringer i praksis. Sidst, men ikke mindst, har vi nogle af de mest anerkendte og populære kurser inden for procesledelse og facilitering

Her er et udpluk af vores mest populære uddannelser:

Proceskonsulentuddannelsen

Kursus

Hvad end dit afsæt måtte være, ved vi, at Proceskonsulentuddannelsen kan bringe dig videre. Gennem ti år har vi udviklet og perfektioneret uddannelsen, og vores adelsmærke er at skabe et læringsrum, hvor den enkelte kursist balancerer på kanten af sin komfortzone men samtidig føler sig i trygge hænder.

Aarhus eller København

Pris 53.900 kr. (Ekskl. moms)

Læs mere her

Systemisk lederuddannelse

Kursus

Den systemiske lederuddannelse tager afsæt i systemisk teori og metode og bygger på anerkendende tilgang. På kurset træner du metoder til arbejdet med ledelse i praksis og får feedback af både underviser og medkursister.

Aarhus eller København

Pris 43.900 kr. (Ekskl. moms)

Læs mere her

Professionel coaching

Kursus

Professionel coaching er et kursus, der hjælper dig med at udvikle dig selv og andre ved hjælp af samtaleteknikker, gode spørgsmål og relevante hypoteser.

Aarhus eller København

Pris 24.995 kr. (Ekskl. moms)

Læs mere her

Grafisk facilitering

Kursus

Kurset Grafisk facilitering lærer dig at lave inspirerende og indbydende referater, dagsordener og procesoverblik.

Aarhus eller København

Pris 7.490 kr. (Ekskl. moms)

Læs mere her

Den systemiske projektleder

Kursus

Lær at mestre projektledelse gennem en unik kombination af klassiske og nye dynamiske projektstyringsfærdigheder og relationelle forståelser.

Aarhus eller København

Pris 39.900 kr. (Ekskl. moms)

Læs mere her

Værdiskabende evaluering i praksis

Kursus

Uanset om du står foran eller er midt i en evalueringsopgave, så kan dette todages kursus i evaluering og læring hjælpe dig til bedre resultater og et større udbytte af jeres udviklingsarbejde.

København

Pris 7.490 kr. (Ekskl. moms)

Læs mere her