|
ATTRACTOR

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Systemisk coaching

Af Hanne V. Moltke og Asbjørn Molly (red.)
Dansk Psykologisk Forlag. 
 

Som én af landets største udbydere af coachinguddannelser får ATTRACTOR nu endelig sin egen grundbog i coaching. Systemisk coaching hedder den, og med sin udgivelse 9. oktober 2009 bliver bogen ATTRACTORs femte på lige så mange år.

Den systemiske tilgang til coaching flytter fokus fra individ til relationer og fra problem til muligheder. Det systemiske kombineres med den anerkendende grundtanke, at der altid i en eller anden form er ressourcer til stede, og at netop de udgør afsættet til coachingen.

Veksler mellem praksis og teori
Den systemiske og anerkendende teori foldes ud i bogen, der også har kapitler om løsningsfokuserede, værdsættende og narrative tilgange og om "meningskoordinering", der er et af kommunikationsteoriens nyere bidrag til samtaler. Bogen veksler mellem praktiske eksempler, spørgsmålstyper, teori, og refleksion over hvilken rolle teorien spiller i den praktiske tilgang til coachsamtalen. Bogen kommer samtidig ind på etiske perspektiver i coachingsamtalen og berører spørgsmål, som den professionelle samtalepartner kan anvende i udviklingen af sit eget arbejde med samtaler og sig selv som coach.
 
Systemisk coaching er en grundbog for coaches og andre samtalepartnere og giver mulighed for at få eller videreudvikle et teoretisk fundament for at arbejde med emnet på et systemisk og anerkendende grundlag. Den vil samtidig kunne inspirere alle, der på tværs af brancher arbejder professionelt med samtaler – både ledere, konsulenter, vejledere, sagsbehandlere m.m.

Download indholdsfortegnelse.
Download introduktion.
Download kapitel 5.

Bogen blev anmeldt med 6 ud af 6 stjerner i Danske Kommuner.

'En glimrende grundbog' - anmeldt i Fysioterapeuten.

Køb bogen. Bemærk: Bogen forhandles via vores samarbejdspartner saxo.com

Systemisk coaching
© Attractor  -  www.attractor.dk  -  printet 
© Attractor    info@attractor.dk    +45 5161 3000